Bouw en isolatie

Van zelfbouw tot sleutel-op-deur, uw bouwproject in alle rust ...

Ontdek onze innovatieve oplossingen binnen de bouw & isolatie tegen de beste prijzen.

Gemakkelijk en snel te plaatsen, uitstekende isolatie kwaliteit, de isolerende bekistingsblok is de innoverende oplossing die zich bewezen heeft sinds meer dan 20 jaar voor de bouw van uw muren…

Meer informatie »

Gemaakt in één dag, het aanbieden van de beste prestaties in thermische isolatie, luchtdichtheid en het vermijden van alle thermische bruggen, geplaatst in zelfbouw of door onze ervaren ambachtslieden.

Meer informatie »

Deuren en ramen van kwaliteit uit PVC, aluminium of hout, dubbele of drievoudige beglazing, chassis gelegd door onze lokale teams met 22 jaar ervaring. Levenslange garantie op de arbeid!

Meer informatie »

Isolerende panelen voor al onze soorten vloeren, in verschillende diktes, ook geschikt voor de installatie van vloerverwarming. Ook isolatie voor platte daken.

Meer informatie »

Zelfbouw icoon

Mijn project zelf bouwen

Wij bieden advies, producten en oplossingen aan zelfbouwers.

Ondersteuning + icoon

Extra assistentie

Krijg hulp van onze geschoolde werknemers op uw werf.

Icoon voor sleutel-op-de-deur

Sleutel op de deur

Van ruwbouw tot sleutel op de deur, onze partner aannemers staan tot uw dienst.

Gids voor zelfbouwers

Ben u van plan om uw eigen huis te gaan bouwen, maar weet u niet welke stappen u moet nemen? Vraagt u zich af op welk punt de expertise van Isovariant voor u de doorslag kan geven? Ontdek ons belangrijkste advies door onze gids te downloaden.

Nul energie

Nul energie binnen het bereik van iedereen, zelfbouwers en ondernemers! Voortaan, vanaf 2018, is Isovariant ook neutraal in grijze energie. We compenseren 100% van de koolstofuitstoot die nodig is om al onze producten te produceren en vervoeren. Laten we onze planeet beschermen met “Graine de Vie”.

Opinie van onze klanten

1 +
Gebouwde huizen
1
Geplante bomen
1
Jaren ervaring
1 %
Beveelt ons aan

Contacteer ons | GRATIS offerte

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.