Extra assistentie

Met de extra assistentie staan onze specialisten ter uw beschikking voor de realisatie van uw werfproject.

U ziet zelfbouw wel zitten, maar wenst nog wat hulp van specialisten? Isovariant zorgt voor het gewenste, gediplomeerde personeel.

Uw architect

Uw architect

Welke methode u ook kiest voor de realisatie van uw bouwproject, uw architect zal steeds het cement zijn dat uw hele project zal versterken. Hij zal u helpen met de realisatie van uw plannen, de keuze van uw materialen en de keuze van uw onderaannemers. Hij zal toezien op de voortgang van uw project en zal te allen tijde proberen de geplande budgeten te behouden.

Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen we u naar de website van de Orde van Architecten.

U zal steeds diegene zijn die de controle en de beslissingen in eigen handen houdt, toch zal uw architect in uw project een grote rol blijven spelen.

Daarom moet u voor de keuze van uw architect tijd nemen. U kan daarvoor refereren naar zijn gerealiseerde projecten en referenties vragen. Bij zijn gerealiseerde projecten is het steeds interessant te letten op de “affiniteiten”.

Isovariant geeft advies en begeleid uw architect, op uw verzoek, afhankelijk van de bouwmethoden en materialen die u heeft gekozen.

Formule Extra Assistentie: één of meerdere ervaren bouwvakkers zullen U helpen.

U weet dat u diep vanbinnen een zelfbouwer bent, maar toch wil u nog een extra duwtje in de rug door specialisten. Aan de hand van onze extra assistentie formule kunnen wij u deze gediplomeerde specialisten aanbieden.

De Ervaren Bouwvakker :

Kent de verschillende bouwtechnieken, heeft al verschillende jaren ervaring in de bouw achter zich, de ervaren bouwvakker heeft een speciale opleiding genoten in de innoverende systemen voorgesteld door Isovariant.

Hij kan U dus bijstaan op de werf en bij de realisatie van uw project en dit met alle mogelijke bouwfacetten die U wenst!

Bijstand door een ervaren werfleider.

In kader van onze extra assistentie formule bieden wij U de assistentie aan van een ervaren werfleider.

De Werfleider :

Polyvalent, hij staat U bij op de werf, hij beheert samen met U het technisch dossier, hij houdt een oog op de plannen van de architect en het logboek.

Hij helpt U bij alle technische en administratieve stappen die gezet moeten worden.  Hij komt op uw vraag tussen bij de keuze van de materialen en de te gebruiken werktuigen.

Hij kan U bijstaan bij de onderhandelingen met de onderaannemers.  Hij superviseert de werken en bekijkt samen met U, uw architect en uw ingenieur de eventuele vragen en problemen die op uw weg liggen.

Ontdek de waaier aan producten aangeboden door Isovariant

assistentie werfleider