Sleutel op de deur

Van ruwbouw naar sleutel-op-de-deur, onze ploegen helpen u bij de realisatie van uw project

U twijfelt tussen een gedeeltelijke of volledige sleutel-op-de-deur project? U wilt uw bouwproject voor een groot deel toevertrouwen aan een aannemer of een specialist?

Isovariant zal uw werf volledig of deels verwezenlijken met gespecialiseerde teams.

Wij zullen 1 doel voor ogen hebben: een aan uw noden aangepaste sleutel-op-de-deur aanbieden, met een budgetair plan dat u voorop heeft gesteld, kwalitatief, binnen een bepaalde timing, zodat uw project zonder verassingen verloopt !

Op maat gemaakt, aangepast aan uw wensen

sleutel op de deur

U zal een algemeen bouwbedrijf kiezen, een aannemer die uw project zal concretiseren van “ruwbouw” tot volledig “Sleutel Op de Deur”.

U kan bepaalde onderdelen/diensten kiezen om met uw eigen handen te verwezenlijken, deze waar U  zelf het meest comfortabel bij bent.

Vertouw ons uw plannen toe, een wetsvoorstel, indien U hierover beschikt. Wij zullen een gedetailleerde prijsofferte zonder “addertjes onder het gras” van uw bouwproject berekenen.

En natuurlijk zullen wij rechtstreeks met uw architect samenwerken om beter aan uw verwachtingen te kunnen voldoen en om de beste kwaliteit van onze diensten te garanderen zoals beloofd.

De realisatie van uw bouwproject

Uw architect zal u natuurlijk helpen door een controle rol op te nemen bij de realisatie van het  project.

Toch wilt u op een of andere manier vrij blijven in uw project en de touwtjes in handen houden, door zelf en vrij uw bouwpartners te kiezen, terwijl u toch voor de sleutel-op-de-deur formule kiest.

Isovariant zal u helpen de juiste keuze te maken door ervaren ondernemers en goede referenties tot uw dienst te stellen, terwijl Isovariant de verantwoordelijkheid neemt voor uw werf.

Betreffende de ruwbouw garandeert Isovariant een volledige technische ondersteuning en leiden we ondernemers op die de innovatieve bouwtechniek van onze materialen wensen te gebruiken op de werf.

U kan meer informatie vinden betreffende alle aspecten van de bouw op de website van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf.