Zelfbouw

Zelfbouwen binnen ieders bereik
en uiteraard de meest economische oplossing en tegelijkertijd realistisch dankzij het advies en de extra-assistentie aangeboden door Isovariant.
Als u kiest om zelf te bouwen, heeft u gekozen voor een project waarbij je minstens 70% van het werk met je eigen handen zal realiseren.

De meest economische "doe-het-zelf" oplossing

Zelfbouwen binnen ieders bereik

U kiest ook voor de meest economische oplossing, aangezien je een grote besparing zal doen in werkuren van werknemers.

Een kleiner deel van de werken zal door andere personen onder handen genomen worden, afhankelijk van uw competenties en van de aangeboden oplossingen op de markt.

Gemiddeld zal de arbeid voor minstens 50% van uw budget gerekend worden. Door zelfbouw zal je aanzienlijke besparingen kunnen maken.

Isovariant helpt U

diensten assistentie op de werf

Isovariant zoekt voor U de best mogelijke oplossingen en producten voor zelfbouwers.

Makkelijke uitvoering, bijstand en opleidingen voor de plaatsing, technische handleiding waar nodig, wij staan klaar om u te helpen met de realisatie van uw project.

Zelfbouwen binnen ieders bereik !

Indien u nog twijfels heeft, kan u gebruik maken van onze extra assistentie dienst en van de kennis en kunde van onze ervaren teams.

Een voorbeeld: de isolerende bekistingsblok

Aan de hand van onze bekistingsblokken kan U uw muren met de ICF blok zelf bouwen zonder een metselaar nodig te hebben.

Bij deze aanpak, zal de rol en verantwoordelijkheid van Isovariant liggen bij het bijstaan van uw keuzes van bouwmaterialen en bij de nodige opleiding die U nodig heeft in functie van het gekozen materiaal.

Met de isolerende bekistingsblokken kan u de ruwbouw zelf verwezenlijken. Zonder hulp van hijskranen of andere grote werfmachines, kan u de blokken stapelen, het beton gieten, de welfsels plaatsen en dus de ruwbouw met uw eigen handen realiseren.

Mijn project zelf bouwen

Gids voor zelfbouwers

Ben u van plan om uw eigen huis te gaan bouwen, maar weet u niet welke stappen u moet nemen? Vraagt u zich af op welk punt de expertise van Isovariant voor u de doorslag kan geven? Ontdek ons belangrijkste advies door onze gids te downloaden.