Ramen en deuren van kwaliteit

Kwaliteit aan de beste prijs. De isolatie ten dienst van het comfort, met een uitgebreid gamma op maat van uw project. Pvc, aluminium of hout, met dubbele of driedubbele beglazing.

Chassis van kwaliteit: De isolatie ten dienste van het comfort

Ten tijde waar de sleutelwoorden binnen de bouw isolatie en respect voor de natuur zijn, doen de schrijnwerkers er alles aan om de meest veeleisende klanten onder ons bij te staan.

Daarom ging Isovariant op zoek naar de producten die kunnen voldoen aan de hoogste normen.

Van standaard tot passieve chassis, in PVC, hout of aluminium, met dubbele of driedubbele beglazing, wij hebben de oplossing die aan al uw vragen en wensen kan beantwoorden.

Met 22 jaar ervaring op het gebied van kwaliteits-diensten met producten als Rehau® voor PVC en ALIPLAST voor aluminium, verzekerd Isovariant een lange duurzaamheid. Isovariant is dus ook uw bevoorrechte partner voor uw chassis!

Glijdend chassis PVC driedubbele beglazing

De voordelen

Garantie

Levenslange garantie op plaatsing

Besparen

Zeer competitieve aanbiedingen, overal in België

PVC Chassis

Isolatie

Dubbele of driedubbele beglazing, beveiligd, met plaatsing van waterdichtingsmembraan

Kwaliteit+++

Duitse profielen van hoge kwaliteit

PVC - "Standaard"

PVC Chassis

De standaard chassis biedt een goede isolatie met een kader van 70mm dikte voor 5 isolatiekamers. Er is een centrale isolatiekamer voor versterking met gegalvaniseerd staal en twee buiten- en binnenkamers voor de isolatie.

In samenwerking met dubbele of driedubbele beglazing laat het ons toe om top coëfficienten te bekomen.

Isolatie coëfficiënten
Isolatie beglazing Isolatie globale chassis
Dubbele beglazing 1,0 w/m² 1,35 w/m²
Driedubbele beglazing 0,7 w/m² 1,15 w/m²

PVC - "Geneo"

De chassis ‘Geneo’, biedt een versterkte isolatie die kan beantwoorden aan de normen van een lage energie woning of zelfs van een passieve woning.

Een combinatie van een 86mm dikte kader, met een centraal bijkomende voeg, 6 isolatiekamers en driedubbele beglazing, geven de best mogelijk isolatie coëfficiënt.

De “Geneo PHZ” staat ons toe om nog meer te dalen. Met een opvulling van de thermische modules, is hij verzekerd voor passieve huizen.

Een Uw die zich bevindt tussen 0,9 w/m² en die tevens kan dalen tot 0,66 W/m² volgens de voorgestelde oplossingen.

PVC Chassis driedubbele beglazing

Aluminium

Aluminium chassis driedubbele beglazing

Een meer esthetische en modernere look wordt geboden door het aluminium. Dankzij de rigiditeit kunnen grotere realisaties verwezenlijkt worden.

Zijn slechte reputatie is nu verleden tijd, de dag van vandaag biedt het een betere isolatie coëfficiënt.

Zo kan men zeggen dat, volgens het type raamframe en beglazing, de Uw kan dalen tot 0,81 w/m² wat U toelaat om een certificaat van een passieve woning te behalen.

Al deze kwaliteiten, aanbevolen en geïnstalleerd door mannen met ervaring en aangeboden aan een competitieve prijs maken dat Isovariant uw onmisbare partner wordt!

Wij werken met het profiel “aliplast”, een belgish profiel waarvan de reputatie voor zichzelf spreekt.

Aluminium

Schuifdeuren worden sowieso aanbevolen aangezien dit systeem goedkoper is in aluminium dan in PVC en daarom ons beste aanbod is.

Ontdek de isolatie coëfficiënten van de chassis in aluminium
Dubbele beglazing Driedubbele beglazing
Impérial 1,80 w/m² 1.62 w/m²
Supérial 1.60 w/m² 1.30 w/m²
Star Als standaard beglazing  : 1.10 w/m²
Als 0,4 w/m² beglazing : 0, 81 w/m²

Hout

Het hout wordt nog steeds aangeboden, vooral voor renovaties of als supplement. Sommige mensen verkiezen dit materiaal om een warmer gevoel te creëren.

De fundamentele essentie is de meranti. Deze komt uit de fabriek met twee voedende lagen op, deze moeten afgewerkt worden met een eindlaag binnen de drie maanden na plaatsing.

Voor een grotere densiteit zullen we met ‘Afzélia’ werken, deze biedt ongeveer dezelfde kwaliteiten als eik, maar aan een veel lagere prijs.