Kiem des levens beschermt onze planeet

Met Isovariant worden CO2-emissies voor 100% gecompenseerd !

Sinds de oprichting wil Isovariant een bedrijf zijn dat werkt voor een constructie van zeer hoge kwaliteit in overeenstemming met de planetaire energiedoelstellingen. Een teamwork met respect voor menselijke waarden, maar ook ecologische kwesties …

Vandaag, door onszelf te associëren met “Kiem des levens”, willen we verder gaan in de strijd voor het behoud van de natuur.

Vanaf 2018 zal alle grijze energie (voor AL onze projecten/oplossingen) gecompenseerd worden door door groene energie onder de vorm van heraanleg van bossen in Madagaskar.

Deze ecologische steun maakt ook sociale en professionele integratie mogelijk voor een groot deel van de lokale bevolking van Madagaskar.

U vindt meer informatie op de link van Kiem des Levens

U bespaart nu geld in uw energieverbruik dankzij de kwaliteit van de isolatie van de oplossingen die wij voorstellen en tegelijkertijd dragen we bij aan de bescherming van de planeet.

Opgelet, deze actie wordt volledig ondersteund in ons productiebudget en heeft daarom geen invloed op de prijs van onze producten/oplossingen.

Isovariant, een economisch en ecologisch betrouwbaar bedrijf !