Meneer en mevrouw Scholtissens – Zelfbouw van een 4 gevel villa met isolerende bekistingsbouwblokken en zelfdragende dakpanelen

Introductie test

Ons huis is te klein voor onze snelgroeiende zoon en voldoet niet meer aan onze behoeften. We besluiten daarom te verhuizen en ons eigen huis te bouwen. 

Vanaf het begin zijn we betoverd door de isolerende bekistingsblokken en zelfdragende panelen van Isovariant. De energieprestaties en de snelle bouwtijd overtuigen ons in het bijzonder. Gesterkt door deze eerste positieve indruk nemen we onmiddellijk contact op met hun bouwadviseur om meer te weten te komen. De samenwerking verloopt uitstekend, met vloeiende communicatie en constante begeleiding. 

Vertrouwend op hun expertise en professionaliteit, vragen we onze architect om het huis te ontwerpen op basis van de isolerende bekistingsblokken Isovariant. De training door hun teams is zeer leerzaam en verhelderend, waardoor we de voordelen van hun constructiesysteem in detail kunnen begrijpen. Om deze voorbereidingsfase in schoonheid af te sluiten, delen we een gezellige barbecue met de teams van Isovariant. Dit is ook de gelegenheid om meer persoonlijke banden aan te gaan en ons vertrouwen in hun knowhow te versterken. 

Vandaag, na meer dan zes maanden in ons nieuwe huis te wonen, zijn we zeer tevreden over de diensten van Isovariant. Alles verloopt soepel, van de bouwplaats tot de levering. En hun professionaliteit stelt ons in staat om ons project onder de best mogelijke omstandigheden te realiseren. Begaan met hun tevredenheid, bevelen ze ons ook een plafonneur aan waarmee ze regelmatig samenwerken. Daar zijn we ook erg tevreden over. 

Overtuigd van de kwaliteit van de diensten van Isovariant, aarzelen we niet om ze aan te bevelen aan een vriend voor een appartementenproject. Dit bewijst hoeveel we onze samenwerking met hen en de kwaliteit van hun werk waarderen. 

Het is een waar genoegen om te genieten van een ruim, comfortabel en perfect geïsoleerd huis! Vooral nadat we voorheen in zo’n klein huis hadden gewoond. We willen de teams van Isovariant hartelijk bedanken voor hun professionalisme, hun reactievermogen en hun vriendelijkheid. Dankzij hun expertise en waardevolle begeleiding kunnen we de droom van ons leven realiseren. 

We bevelen hun diensten ten zeerste aan iedereen die overweegt om zijn woning te bouwen of te renoveren. 

Portfolio