Mr Gillon – via Aannemer – Renovatie oude hoeve

Introductie

De oplossing werd gekozen dankzij de bouwfirma die deze blokken aangeboden heeft als alternatief. Achteraf gezien na analyse van de markt van de isolerende blokken was Isovariant van ver de beste op gebied van kwaliteit/prijs verhouding.

Het project was bijzonder, ik heb een zeer grote oude hoeve aangekocht die praktisch in staat van ontbinding was. Bedoeling was om zoveel mogelijk te kunnen behouden want de oude hoeve was voor mij liefde op het eerste zicht.

De uitdaging bestond er dus in om een oplossing te vinden die budgettair haalbaar was en ook de isolatie waarde en de stevigheid van het gebouw te verbeteren.

Ik heb dus de isolerende blokken aan de binnenkant gezet wat een oplossing was en ineens was er een oude hoeve met lage energie woning waarde en stevigheid van nieuwbouw.

De twee grote voordelen voor mij waren bovenop het prijsvoordeel de eenvoud en de snelheid waarmee de blokken werden gezet. We hadden ook bouwtechnisch uitdagingen en deze werden eveneens zonder noemenswaardig problemen opgelost.

Ik ben dan ook meer dan tevreden met de gekozen oplossing!

Portfolio