Mr & Mvr Joskin – Zelfbouwers – Nieuwe moderne Villa – Dalhem

Introductie

Na een grondig bezoek aan Batibouw in 2013, en nadat we verschillende bedrijven om informatie hebben gevraagd over isolerend bekisting, bleek dit product de beste oplossing te zijn voor mijn bouwproject.

Mijn project is vrij uniek aangezien ik een groot huis wenste, met plat dak, en met glazen schuifdeuren dat overbruggingen tot 7 meter mogelijk maakte.

Gelukkig werd een grondig onderzoek verricht door mijn schoonvader, een industrieel ingenieur. Hij informeerde me over de gigantische hoeveelheid staal dat ik in de beton moest plaatsen om de nodige stabiliteit van het huis te kunnen realiseren.

Mijn keuze voor Isovariant was duidelijk nadat ze me zeer goed technisch hadden ondersteund en me logistiek assisteerden voor de plaatsing van de blokken, dit kon ik niet bij andere bedrijven vinden. Deze kwaliteitsservice was onontbeerlijk voor mij, vooraleer ik aan het plaatsen van de blokken kon beginnen. Isovariant heeft me zelfs een lintzaag geleend zodat ik de blokken makkelijk op maat kon maken.

Opgepast voor de geïnteresseerden, vraag aan je architect om je plannen op schaal van 5 cm te maken, dit zal uw werk enorm vergemakkelijken.

Één van de grootste voordelen van dit systeem, was de eenvoud om de blokken in elkaar te plaatsen, dankzij de lichtheid van de blokken.

Portfolio