Op zoek naar de ideale partner om uw woning zelf te bouwen?

Nieuw persbericht van onze partner, Livios.

Op zoek naar de ideale partner om uw woning zelf te bouwen?

Wij Belgen hebben een baksteen in onze maag. Niets nieuws, maar jammer genoeg zijn er minder en minder Belgen die erin slagen om hun eigen huis te bouwen.
De reden hiervoor is simpel: bouwgronden worden steeds schaarser én duurder en aannemers worden er ook niet goedkoper op.
Aangezien werkuren 50% van het totale kostenplaatje kunnen uitmaken, kiezen meer en meer bouwers om zelf de handen uit de mouwen te steken. Althans voor een gedeelte van de woning.

Het aanbod van Isovariant: een partnership, kwaliteit en toegankelijke technieken!

Met deze visie in het achterhoofd is Isovariant op zoek gegaan naar een product dat twee belangrijke aspecten samenbrengt: handigheid/snelheid in gebruik en uitstekende isolerende eigenschappen.

Het gebruiksgemak is uitermate belangrijk!  Iedereen die zijn eigen project wilt uitvoeren moet dat kunnen zonder de eigen gezondheid hierbij in gevaar te brengen. Bovendien willen we dat onze zelfbouwers steeds licht zien aan het einde van de tunnel.

De isolerende eigenschappen van onze producten staan eveneens centraal. Ze beantwoorden niet alleen aan de normen van vandaag, maar ook aan die van de toekomst (2020).
De luchtdichtheid, het ontbreken van koudebruggen en de stevigheid van de woning zijn aspecten waar Isovariant een antwoord op geeft met haar producten.
Onze bekistingsblokken
en dakpanelen zijn hier de perfecte voorbeelden van.

Maar last but not least, is het vooral het partnership met Isovariant dat we hoog in het vaandel dragen. Wij willen méér zijn dan een leverancier van bouwmaterialen.

Onze eerste bekommernis is dan ook de tevredenheid van onze klanten. We weten dat een project stresserend en overweldigend kan zijn en staan u dan ook graag bij gedurende het volledige project. Voor, tijdens en na het werken met onze producten .


Opleidingen op úw werf, technisch advies dat we kunnen geven na meer dan 20 jaar ervaring, ondersteuning van onze partners indien nodig én bereikbaarheid. Dat zijn voor ons de sleutels tot succes.

Isovariant proberen is het goedkeuren! Nog niet helemaal overtuigd van ons systeem? Vraag ons om in contact te komen met een van onze klanten om hun ervaringen te horen of stop gewoon even op een van onze werven en vraag naar de bevindingen van onze zelfbouwers.

Je merkt het, Isovariant is uw ideale partner voor uw zelfbouwproject  !